Дерменджиев: Това са особен тип мачове и тука няма домакини, няма гости


FUTBOL-TV

Дерменджиев: Това са особен тип мачове и тука няма домакини, няма гости

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев заяви, че той и щабът му са запознати със силните и слабите страни на противника от Беларус Динамо Минск. Също така той добави, че няма никакво значение кой е домакин и кой гост в първата или втората среща, защото целта е противникът да бъде отстранен.

"В такива сблъсъци фаворити няма, защото те също са шампиони. Ние сме ги гледали, проучвали сме за какво става въпрос. Това е един отбор, който играе по-директен футбол и по-силов футбол", започна Дерменджиев в анализа си на съперника.

Лудогорец посреща утре Динамо Минск в първата среща от втория кръг на квалификациите в Шампионската лига, а реваншът е седмица по-късно в Унгария. 

"Винаги отговаряме на въпросите, които ги има. относно дали сме възстановени от мача с ЦСКА, отборът ще бъде готов за мача от физическа гледна точка. А Спас Делев е много опитен футболист, присъствието му е от изключително значение, така че аз съм много доволен, че той е обратно в състава".

"Това са особен тип мачове и тука няма домакини, няма гости. Важното е да можем да елиминираме противниковия отбор. Предимство е за съперника, че техния сезон е в разгара си, защото те игрово са много по-напред от нас. Но винаги съм казвал, че нямаме никакви оправдания и трябва да играем, за да ги елиминираме".

"Квадво Дуа имаше здравословни проблеми след Европейското първенство, но ще бъде в групата. Винаги съм искал настройката и нагласата да бъде изравнена без значение дали става дума за мач от първенството, или пък такъв от европейските турнири. Но въпреки всичко, има различна нагласа".

  Сподели
21