Текпетей: В следващия мач ще сме още по-добри


Н. Гавазов

Текпетей: В следващия мач ще сме още по-добри

Футболистът на Лудогорец Бърнард Текпетей, който вкара първия гол за успеха на "орлите“ призна, че отборът е можел да постигне и по-убедителна победа в първия мач с Динамо Батуми. В сряда вечер разградчани надделяха над грузинския първенец с 3:1.

"Не бих казал, че двата гола направиха двубоя лесен за нас. Това беше първи официален мач за нас. Поздравления за Динамо, защото са във форма. Ние искахме да сме по-компактни и да изчакаме нашите шансове“.

"Анализирахме ги и знаехме къде са им слабите точки и как да ги използваме. В подобни мачове трябва да си агресивен. Ако можеш да вкараш 5-6 гола, трябва да го направиш. Не успяхме, но сме щастливи и на три. В следващия мач ще сме още по-добри“.

"Всички бяха добре подготвени. През втората част не стартирахме добре, не стартирахме компактно, но ще вземем поуки какво трябва да направим по-добре за следващия мач. Знаем, че няма да е лесно. Ние искаме да преминем към следващата фаза. Отиваме да победим“.

"Не знам дали съм от тези, които може да продадат. Ще видим какво ще покаже бъдещето. Моето желание е да помагам на Лудогорец. Ако играем в Шампионска лига, ще съм щастлив. Всичко зависи от Господ“, заяви ганайското крило на Лудогорец.

  Сподели
59