Недялков: Никой роден отбор не се доближава до нивото на Динамо Батуми


FUTBOL-TV

Недялков: Никой роден отбор не се доближава до нивото на Динамо Батуми

Капитанът на Лудогорец - Антон Недялков смята, че нито един отбор в България не се доближава до нивото, класата и стила на игра на утрешния съперник в Шампионската лига - Динамо Батуми. Грузинците гостуват в Разград утре (10-и юли) от 21:00 часа, а реваншът от другата страна на Черно море е следващата седмица.

"Всички футболисти чакат цяла година точно тези мачове. Не би трябвало да има подценяване, трябва да се докажем на голямата сцена и да победим, независимо по какъв начин", започна Недялков, който говори на пресконференцията заедно със старши треньора Георги Деренджиев.

"Аз подкрепям същото мнение, което битува, което е и на нашия старши треньор, че националният отбор на Грузия се представи на Европейското първенство много добре. А това е допълнителна мотивация и за футболистите на Динамо (Батуми) също да се докажат и да отидат напред, както и в турнирите, така и в кариерата си. Но ако ние сме достатъчно мотивирани, дисциплинирани, не би трябвало да имаме какъвто и да е проблем".

"Динамо Батуми? Не бих го оприличил на българските отбори. Те имат различни индивидуалности. Работят бързо с топката, а също така и бързо се пренасят в предни позиции. Не знам някой освен нас да им прилича по този показател. Определено имат стил и работят с топката с много голяма динамика.

"Мисля, че за момента всичко с мен е по план. Възстановяването е приключило, направих доста добра подготовка. Чувствам се много добре и се надявам тези тежки препятствия в живота да са зад гърба ми и да ги няма вече. Също така очаквам да се представям на ниво на терена. И ако треньорът е решил утре да заложи на мене, да оправдая доверието му", завърши 31-годишният защитник.

  Сподели
91