Анчелоти: Ще се радваме до петък, в събота ще се появи студена пот


Н. Гавазов

Анчелоти: Ще се радваме до петък, в събота ще се появи студена пот

Старши -треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти говори за предстоящия финал на Шампионска лига на УЕФА за сезон 2023/2024, в който Мадрид ще срещне Борусия Дортмунд.

"Това е седмица, на която да се насладите. Трудности, съперник... Ще се радваме до петък. Достигането до финал винаги е успех. Ще се наслаждаваме на момента до самия край. Имаме голямо самочувствие и ще се справим с положението.

Разлика във финалите? Настроението винаги е едно и също. И илюзията, че ти си главният герой на най-важния мач за сезона. Това е деветият ми финал, ако броим тези, които съм играл като футболист. Трима като играч и шести като треньор. Винаги една и съща седмица: щастие и след това безпокойство. Страхът ще дойде, но докато дойде, ще му се наслаждавам.

Студена пот се появява в събота следобед. Това е съвсем нормално, той се появява във всеки мач и имам опит. Много съм уверен в моя отбор. Те са в шампионски режим. Много съм уверен в себе си“, заяви Анчелоти, цитиран от AS.

Припомняме, че испанският гранд ще играе с Борусия Дортмунд във финала на Шампионската лига на УЕФА. Срещата ще се състои на 1 юни в Лондон.

  Сподели
145