Тухел: Полуфиналът срещу Реал Мадрид ще бъде различен


Н. Гавазов

Тухел: Полуфиналът срещу Реал Мадрид ще бъде различен

Старши -треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел говори за предстоящата среща от полуфиналите на Шампионската лига с Реал Мадрид.

"Надяваме се, че ще си върнем някои играчи и ще имаме алтернативни възможности в състава. Имаме нужда от пълна пейка за такива мачове. Но от гледна точка на усилията на отбора, готовността за жертви и трудностите заедно, днешният мач бе еталон. Няма друг начин да се играе на това ниво.

Осъзнавам, че полуфиналът срещу Реал Мадрид ще бъде съвсем различен, защото стилът на испанците е напълно различен от този на Арсенал. Съжалявам, че не гледах твърде много мачове на Реал Мадрид този сезон. Затова е очевидно, че това е един от най-трудните сблъсъци за сезона за нас. Ще играем на полуфинал срещу най-големия клуб в света. Очакваме с нетърпение това предизвикателство и се надяваме, че ще се справим с него“, заяви Тухел.

Припомняме, че на четвъртфиналите на турнира Байерн победи Арсенал (2:2, 1:0), а Реал Мадрид беше по-силен от Манчестър Сити при изпълнението на дузпи (3:3, 1:1 – пен. 4 :3).

  Сподели
121