Белингам: Не показахме най-добрия си футбол


Н. Гавазов

Белингам: Не показахме най-добрия си футбол

Полузащитникът на Реал Мадрид Джуд Белингам коментира класирането за 1/4-финалите на Шампионска лига.

"Това бе труден мач. Те дойдоха да играят и ни натиснаха от първите минути, бяха много интензивни без топка, но според мен беше изчакване, избор на точния момент за атака и малко задържане на топката.

Не показахме най-добрия си футбол, но е важно да можеш да спечелиш и да напреднеш в най-важния турнир, дори когато не играеш толкова добре, колкото можеш. Нека вземем положителното от това. Не сме доволни, но вместо това стигнахме до четвъртфиналите.

Липсваха опасни действия в последната третина. Опитвах се да го правя от халфовата линия, крилата се опитваха да нахлуват, но понякога е трудно. Особено когато противникът спира играчите. Разбира се, те се подготвят за мачове с видео и знаят в какво сме силни.

Както казах, намерихме начин да спечелим, намерихме начин да продължим напред. И това е най-важното.

Нашият гол? Честно казано, просто чаках бягане от Вини. Обсъждаме много тези моменти, тренираме го на тренировки, изпълняваме определени движения, когато единият от нас владее топката.

Така че направих пас в горе-долу правилния момент и Вини направи това, което прави винаги – той реши епизода“, заяви халфът на Реал Мадрид.

  Сподели
88