Ланс ще остави Севиля капо


Н. Атанасов

Ланс ще остави Севиля капо

Ланс – Севиля
Стадион: "Феликс Болер“, Ланс
Дата: 12.12.2023 г.
Час: 19:45

Ланс допусна втора поредна загуба в групите на Шампионската лига, след като "червено-жълтите“ бяха надиграни от фаворита Арсенал. Англичаните взеха реванш за поражението, което Ланс им нанесе преди няколко кръга, като този път играчите на Франк Ез бяха разбити с 0:6 в Лондон.

Загубата остави Ланс на 3-ото място в подреждането, като отборът е с 5 точки и ще трябва да го брани именно от предстоящия съперник, за да може да играе и напролет в Европа.

Кабо, Фариньес, Машадо и Шишуба са контузени за домакините.

Севиля продължава да няма победа в Шампионската лига. След като започна надпреварата с две поредни ремита, сега "рохибланкос“ са в серия от три последователни загуби. Последната от тях дойде у дома срещу ПСВ Айндховен, като хората на Диего Алонсо определено могат да съжаляват, тъй като пропиляха аванс от два гола за крайното 2:3. На всичко отгоре Севиля допусна третия гол в добавеното време на мача.

Андалусци остават с 2 точки и са на последното 4-то място. За да могат да се класират в Лига Европа, където са абсолютни властелини със своите седем трофея, отборът трябва на всяка цена да спечелени на гости на Ланс.

Кадровите проблеми за гостите са свързани с контузиите на Сусо и Ламела, а Окампос и Фернандо са наказани. До последно под въпрос ще са Диас, Нианзу, Навас, Баде и Акуня.

Прогноза: Ланс – Севиля 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Севиля (Диего Алонсо)
 
Дмитрович
   
Санчес
Рамоа
Гудел
Педроса
Ракитич
Сумаре
Соу
Торес
Ен-Несири
Мир
Уахи
Сотока
Фулгини
Хайдара
Самед
Менди
Франковски
Медина
Дансо
Граде
   
Самба
 
Ланс (Франк Ез)

Обоснована прогноза: Ланс - Севиля 1:1

  Сподели
291