Тен Хаг: Трябваше да спечелим този мач


Н. Гавазов

 Тен Хаг: Трябваше да спечелим този мач

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори за мача от 5-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига, в който тимът му завърши наравно с турския Галатасарай (3:3).

"Ние водихме, а след това внезапно загубихме лидерството. Доволен съм от начина, по който играхме. Трябва обаче да критикувам отбора за представянето му в защита. Не бива да правим грешки с топката  толкова често. Трябва да се поучим от днешния мач.

Като цяло съм много доволен, защото стилът на този отбор е видим - активен, динамичен и смел. Доволен съм от играта, защото създадохме много положения. От друга страна, имаше някакъв послевкус, тъй като трябваше да спечелим този мач.

Кой е виновен отборът да изпусне преднината си? Винаги аз. Само аз нося отговорност за това. Движим се в правилната посока. Знам, че в дългосрочен план ще успеем“, заяви Тен Хаг, цитиран от BBC.

След мача от 5-ия кръг Галатасарай се изкачи на второ място в група А, като има пет точки от пет мача. Манчестър Юнайтед е на последно място в квартета. Хората на Ерик тен Хаг имат четири точки след същия брой срещи.

  Сподели
465