Роджърс: Червеният картон бе повратната точка в мача


Н. Гавазов

Роджърс: Червеният картон бе повратната точка в мача

Мениджърът на Селтик Брендън Роджърс говори за поражението от Атлетико Мадрид (0:6) в 4-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. В 23-ата минута на мача нападателят Дайзен Маеда получи директен червен картон.

"Червеният? Това бе повратна точка в мача, който започнахме добре и в двете области. Бяхме разочаровани, че и двамата играчи се ритаха един друг, изображенията не отразяват случилото се, те са много, много груби. С десет човека срещу 11 вече бе по-трудно, чувствахме се уморени в краката, а те вкарваха голове от всякакъв цвят.

Това е много труден въпрос, винаги съм бил щастлив да призная, че съдиите правят грешки, но с течение на времето влиянието на VAR понякога изглежда като компютърна игра, в която решенията се вземат, като се гледа в екрана. Правилното решение е решението, взето от арбитъра. Това е тема за разговор за това как да използвате тази технология. Бях привърженик на VAR, когато се появи, защото не трябва да има грешки, но сега можете да спорите, има много решения, които не оставят добро усещане“, заяви Роджърс.

След четири кръга Селтик е на последното четвърто място с една точка в група Е с Атлетико Мадрид (8), Лацио (7) и Фейенорд (6).

  Сподели
163