Карагър определи Мадисън за най-важния играч във ВЛ


Н. Гавазов

Карагър определи Мадисън за най-важния играч във ВЛ

Експертът на Sky Sports Джейми Карагър определи полузащитника на Тотнъм Джеймс Мадисън за най-важния играч във Висшата лига този сезон.

26-годишният Мадисън помогна на Тотнъм да победи с 2:0 Фулъм с негов гол и да поведе във Висшата лига.

Джеймс вече отбеляза три гола и направи пет асистенции за Спърс във Висшата лига след трансфера му за £40 милиона от Лестър миналото лято.

Според Карагър няма друг играч в цялата Висша лига, който да има толкова голямо влияние върху представянето на своя отбор, колкото Мадисън в Тотнъм.

"Според мен той е най-важният играч във Висшата лига. Мисля, че той оказа толкова голямо влияние върху Тотнъм.

Техният мениджър заслужава заслуги за това. Това е неговата философия, неговият стил на игра, но самият Мадисън играе голяма роля в това.

Той влезе и взе номер 10, номерът на Хари Кейн - може би най-великият играч, играл някога за Тотнъм. Мисля, че имаше момент по-рано, когато той дори носеше капитанската лента.

Просто характерът му подхожда. За някои играчи да отидат в топ клуб е твърде много, защото си под напрежение, с което не можеш да се справиш. Не става дума за техните умения, а за техния характер.

Той може да го направи. Бе готов да отиде в голям клуб, да дава интервюта и да бъде в светлината на прожекторите. Той наистина обича това", заяви Карагър.

  Сподели
204