Хау: Невероятна вечер за нас


Н. Гавазов

 Хау: Невероятна вечер за нас

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау коментира победата с 4:1 над ПСЖ в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига

"Невероятна вечер за нас, толкова много истории, за които да говорим след този мач. Радвам се за клуба и привържениците. Това, което ни дадоха тази вечер, беше невероятно. ПСЖ са толкова добър отбор, че трябваше да се защитаваме наистина добре и духът ни беше брилянтен. Създадохме положителните неща през първото полувреме с агресивната преса, която е наша отличителна черта. Толкова съм доволен от играчите за това, което направиха и това, което ми дадоха. Това беше просто една наистина добра нощ. Радвам се за целия футболен клуб. Привържениците бяха толкова обединени зад нас. Много съм доволен.

Беше труден мач тактически. Два много добри отбора се изправиха един срещу друг. Трябваше да се опитаме да ги дисбалансираме и да им затрудним изграждането на атаките от защитата. Мисля, че публиката ни помогна да го направим. Изправихме се срещу елитни играчи, но за мен това е най-добрият начин, особено тук, да постигнем успех. Играчите заслужават признание за това как се представиха днес.

Надявах се, че можем да направим това, което бяхме тренирали. Мисля, че играта бе равностойна. Те имаха ситуации, в които ни нараниха и ние имахме ситуации, в които ги наранихме. Вкарахме головете си в добри моменти. Възхитен съм от играчите, които отбелязаха. Не очаквах да вкараме четири гола, но съм много щастлив от това. Мисля, че това е наистина специална вечер“, заяви Хау.

  Сподели
167