Ланс поднесе сензацията срещу Арсенал, Севиля си тръгна с точка от Нидерландия


FUTBOL-TV

Ланс поднесе сензацията срещу Арсенал, Севиля си тръгна с точка от Нидерландия

Арсенал се провали при гостуването си на Ланс и загуби с 1:2 срещата от втория кръг на груповата фаза в Шампионската лига. 

При това домакините стигнаха до обрат. Четвърт час след началото на мача Арсенал излезе напред в резултата. Грешка от страна на Ланс позволи на Габриел Жузес да отнеме топката и с изстрел от границата на наказателното поле да я прати във вратата за 0:1. 

Лошо подаване на Рая завърши с бърза атака на Ланс и великолепен изстрел на Томасон, който се реваншира за грешката си при първия гол в мача, а минутата бе 25-та.

Лошите новини за Арсенал продължиха. Букайо Сака се контузи и в 34-ата минута бе сменен принудително, като на негово място влезе Фабио Виейра. "Топчиите" инкасираха ново попадение след почивката. В 69-ата минута Ланс стигна до обрат. Ели Уахи стреля от воле и матира Давид Рая за 2:1. 

В другия мач от тази група - ПСВ постигна драматично реми при домакинството си на Севиля. Всичките 4 гола паднаха в края на мача. Гудел откри резултата в 68-ата минута. Люк де Йонг от дузпа изравни в 86-ата, но само 60 секунди след това Ен-Несири даде нов аванс на испанците. В добавеното време Тезе успя да спаси точката за домакините.

  Сподели
235