Олимпия е кошмар и на Лудогорец, разградчани приключиха с Шампионска лига (видео)


FUTBOL-TV

Олимпия е кошмар и на Лудогорец, разградчани приключиха с Шампионска лига (видео)

Олимпия Любляна се превърна в кошмар и за Лудогорец. След като през 90-те тимът от Словения на два пъти се разправи с Левски, тази вечер "зелените дракони" елиминираха и Лудогорец. Разградчани приключват с изявите си в Шампионска лига, след като загубиха с 1:2 при визитата си в Любляна. Първата среща, на българска земя, завърши при равенство - 1:1.

Двубоят тази вечер бе интересен, като се стигна до късна драма. В 12-ата минута на даденото от съдията продължение - Лудогорец получи правото да изпълнява дузпа за нарушение срещу Спас Делев. Кирил Десподов обаче не успя да се разпише от бялата точка и да прати мача в продължения.

Иначе Десподов успя да се разпише по-рано в мача. В 15-ата минута той откри резултата с удар от фаул. Радостта на разградчани продължи твърде кратко, защото три минути по-късно Олимпия изравни. Елшник бе оставен непокрит в наказателното поле и той  засече с воле от въздуха, а Серджио Падт, не успя да се намеси. 

В 58-ата минута Кирил Десподов вкара топката във вратата на Олимпия, но попадението не бе зачетено заради засада. 

В 82-ата минута Лудогорец остана с човек по-малко, след като Сон бе изгонен с директен червен картон за нарушение срещу Руи Педро. 

В 89-ата минута Спас Делев получи пас от Кирил Десподов и отправи изстрел, но топката се отби в страничния стълб на вратата. 

В добавеното време  Олимпия успя да поведе в резултата. След центриране от корнер на Сешлар Тими Елшник вкара така важният гол за тима си.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
663