Онана: Напрежението е върху Манчестър Сити


Н. Гавазов

 Онана: Напрежението е върху Манчестър Сити

Вратарят на Интер Андре Онана коментира предстоящия финал в Шампионска лига, където "нерадзурите" срещат Манчестър Сити.

“Спокоен съм преди двубоя, няма никакъв натиск върху мен и моите съотборници. Знаем, че няма да е лесно, но по-голямата част от напрежението е върху тях. Ние сме голям отбора, така че е нормално да има очаквания и към нас. Когато отбор като Интер стигне финал, той трябва да го спечели. Когато погледнете ситуацията, то няма как да сме аутсайдери, защото историята говори сама за себе си.

В този живот се страхувам само от Бог и не го виждам никъде по терена. Хората са просто хора. Те вероятно са най-добрият отбор в света, но ще трябва да го докажат в събота. Ние ще бъдем там, за да защитаваме и представляваме Интер, но и за да напишем още една страница от историята. Няма да ни е лесно, но те ще трябва да доказват, че са най-добрите в света. Дузпи? Много добре, много съм добър в тях. Аз нямам притеснения да се изправя срещу никого, не само срещу Сити. Всички сме големи играчи и знаем как се играят финали," заяви Онана.

  Сподели
207