Гуардиола разказа как Джулия Робъртс е разбила сърцето му


Н. Гавазов

 Гуардиола разказа как Джулия Робъртс е разбила сърцето му

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се пошегува, че дори спечелването на Шампионска лига няма да компенсира разочарованието му от изпуснатата възможност да се види с американската актриса Джулия Робъртс.

През ноември 2016 г., когато Гуардиола бе начело на Сити от само пет месеца, Робъртс посети "Олд Трафорд" със семейството си, за да гледа мача на Юнайтед срещу Уест Хем.

Шест години и половина по-късно, след победа със 7:0 над РБ Лайпциг, Гуардиола разкри тайната си относно звездата от "Хубава жена“.

"Винаги ще ме смятат за губещ в Шампионска лига, така че не се притеснявам. Вижте, ще ви кажа една тайна. Каквото и да се случи в тази Шампионска лига, дори и да спечелим тази Шампионска лига, дори и да спечеля Шампионска лига три поредни пъти, пак ще бъда губещ.

Ще ви кажа нещо. Имам трима идола в живота си: Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Джулия Робъртс. Това са моите три идола. По обективни причини Майкъл Джордан и Тайгър Уудс са добри, както и Джулия Робъртс.

Джулия Робъртс дойде в Манчестър преди няколко години. Не през 90-те, когато Сър Алекс Фъргюсън печелеше титла след титла. Беше в период, когато бяхме по-добри от Юнайтед, преди четири или пет години. И тя реши да посети Манчестър Юнайтед. Тя не дойде да ни види.

Така, че дори да спечеля Шампионска лига, това не се сравнява с факта, че Джулия Робъртс дойде в Манчестър и не дойде да ни види. Дори и да спечеля Шампионска лига, това не се сравнява с преживяното разочарование. Трябва да знаете това", заяви Гуардиола.

  Сподели
268