Мърсън: Ливърпул няма шанс срещу Реал Мадрид


Н. Гавазов

  Мърсън: Ливърпул няма шанс срещу Реал Мадрид

Експертът на Sky Sports Пол Мърсън смята, че Ливърпул няма шанс да обърне Реал Мадрид в 1/8-финалите на Шампионска лига.

След като загубиха първия мач от осминафиналите с 5:2, Ливърпул бяха на ръба на елиминирането от надпреварата и стигнаха до финала през миналия сезон.

"Червените" бяха победени с 1:0 като гост на Борнемут през миналия уикенд, което говори на Мърсън, че чудо няма как да се случи в Мадрид.

"Мениджърите трябва да запазят спокойствие, както и играчите. Ливърпул направи страхотен резултат срещу Манчестър Юнайтед, записвайки имената си в историята, но след това излязоха и играха по този начин срещу Борнемут.

Когато ги гледате срещу Борнемут, си мислите: "Какъв шанс има Ливърпул срещу Реал Мадрид?". Те трябва да отбележат поне три пъти и това е трудна задача. Това би било един от най-големите обрати в историята на Шампионска лига. Барселона го направи срещу ПСЖ, но у дома. И тук е изходът към настоящия носител на трофея. Ако дефицитът бе два гола, нищо не се знае, но това са три... Не виждам никакъв шанс за тях", заяви Мърсън.

  Сподели
430