Клоп: Ако бях от другата страна, щях да видя, че Ливърпул няма шанс


Н. Гавазов

 Клоп: Ако бях от другата страна, щях да видя, че Ливърпул няма шанс

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп сподели очакванията си за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига срещу Реал Мадрид. Срещата ще се състои днес, 15 март, и ще започне в 22:00 часа българско време. Първият мач завърши с победа на испанския клуб с резултат 5:2.

"Тук сме, за да спечелим футболния мач. Тук това е доста трудно да се направи, случва се рядко. Отборите рядко идват на "Бернабеу" и побеждават. Това е един от най-добрите отбори в света. Вие не идвате тук с очакване за победа, но ние сме тук за това. Ще дадем всичко от себе си и ще се опитаме да победим, а след това ще видим какво ще стане. Разбира се, няма да седя тук и да казвам, че да вкараш три гола не е проблем. Разбира се, това е проблем. От друга страна, три гола могат да помогнат само ако не допуснем, защото в противен случай ще трябва да вкарваме повече, което го прави по-малко вероятно. Това е всичко.

Ако седях от другата страна на масата, щях да видя същото – Ливърпул няма шанс. Това означава, че сме сами с малко вяра в случайността. Ще се опитаме да видим какво ще се случи“, заяви Клоп.

  Сподели
581