Малдини: Отново настръхнах както предишните години


Н. Гавазов

 Малдини: Отново настръхнах както предишните години

Техническият директор на Милан Паоло Малдини разкри срещу кой италианският клуб не би искал да се изправи на четвъртфиналите на Шампионска лига.

"Отново настръхнах както предишните години. Ние го заслужаваме. Разбира се, не можете да мислите, че ще бъдем постоянни членове на топ 8, но сега сме в тази група и ще продължим да се борим. Трябва да се използват възможностите.

През януари загубихме увереност, допуснахме много голове и това, че Тотнъм не ни вкара е най-важното. Степента на зрялост след успеха в Лондон се покачи.

Знаем откъде започнахме това пътуване, но все още не знаем къде ще го завършим. Ние сме млади. С Пиоли веднага се разбрахме, той е отличен в комуникацията с ръководството и треньора.

Ще бъде трудно да спечелим Серия А, но трябва да влезем в топ 4. Що се отнася до жребия за Шампионската лига, бих предпочел да избегна италианските отбори, въпреки че в сегашната ситуация, който и да се падне, ще ни устройва.

Сега не трябва да очаквате, че ще играем на нивото на Байерн, Манчестър Сити и Реал Мадрид, но ако някой от тези клубове се натъкне на нас, тогава ще се бием“, заяви Малдини.

  Сподели
174