Ришарлисон: Не разбирам защо съм на пейката


Н. Гавазов

Ришарлисон: Не разбирам защо съм на пейката

Бразилският нападател на Тотнъм Ришарлисон изрази недоволство от ролята си в отбора след домакинското равенство в реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Милан (0:0). Бразилецът се появи на терена едва в 70-ата минута.

"Не разбирам защо седя на пейката. Всичко вървеше добре за мен, дойде страхотен период, победихме Уест Хем и Челси (в тези мачове Ришарлисон бе в стартовия състав). И изведнъж ме сложиха на пейката и ме пуснаха за пет минути срещу Уулвърхемптън. Попитах: "Защо така?". Но не получи отговор.

В деня преди мача мениджърът ме помоли да направя тест във фитнеса, за да види дали съм готов за игра. И точно преди мача ме остави на пейката. Такива неща са просто невъзможни за разбиране. Да видим утре какво ще каже, но тук глупаци няма. Аз съм професионалист. Работя всеки ден и искам да играя.

Този сезон, извинете за израза, е просто глупост, защото не играя. Бях затруднен от контузия, но сега, когато влизам на терена, съм готов да дам живота си. Имах добри два мача. Мисля, че заслужавам да съм в титулярния състав“, заяви Ришарлисон за ESPN.com.br.

  Сподели
419