Милан е на 1/4-финал в ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

Милан е на 1/4-финал в ШЛ (видео)

Тотнъм и Милан завършиха наравно при 0:0 в реванш от 1/8-финалните сблъсъци в Шампионската лига. Първият двубой между двата тима завърши с победа на “росонерите" с минималното 1:0 на “Сан Сиро". Така тимът от Италия продължава напред в надпреварата, а англичаните приключват с участието си.

Реваншът започна с малко закъснение поради влошените метереологични условия в английската столица. През първата част двата отбора не рискуваа особено. Хари Кейн навлезе в наказателното поле на Милан в 35-ата минута и се опита технично да прати топката в близкия ъгъл на вратата, но Майк Менян внимаваше и отрази с крак.

Тотнъм упражни натиск върху своя съперник, а това даде резултат в 64-ата минута, когато Пиер-Емил Хьойберг навлезе в наказателното поле на Милан и шутира, но Менян показа страхотен рефлекс и отрази.

В 77-ата минута при бърза контраатака на Милан Кристиан Ромеро извърши ново грубо нарушение срещу Тео Ернандес край страничната линия и това доведе до втори жълт и съотвено червен картон за аржентинеца.

В добавеното време Кейн бе близо до гол след удар с глава, но вратарят спаси. В следващата атака Ориги пък се размина с попадението, след като от отлична ситуация - нацели греда.

До края до попадение така и не се стигна и така феновете на Тотнъм си тръгнаха недоволни от стадиона.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
742