Вия: Голът ми дойде в точното време


Н. Гавазов

Вия: Голът ми дойде в точното време

Нападателят на новият европейски първенец Брселона - Давид Вия, разказа за победата на своя отбор във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед. Както е известно, в сърцето на Лондон каталунците победиха заслужено своя съперник с 3:1, с голове на Педро, Меси и Вия, а почетното попадение за „червените дяволи" отбеляза Уейн Рууни.

„Това е награда за всичката работа, която ние извършихме преди мача. Изключително сме щастливи, че успяхме да постигнем този успех и то на такъв знаменит стадион, какъвто е „Уембли". Това е много важен трофей за нашия клуб и ние успяхме да го завоюваме. Нямаше как да изпуснем тази възможност, която ни се предостави", заяви Вия за Sky Sports.

„Смятам, че голът ми падна в подходящото време, защото ни позволи да се успокоим, след като преди това противника ни беше тръгнал напред. След като поведохме с 3:1, съдбата на титлата беше решена и играчите на Юнайтед също разбраха това. Щастлив съм! Искам да посветя победата на своето семейство", завършва единият от голмайсторите за новия европейски шампион.

 

  Сподели
137