Потър: Очаква ни специална вечер


Н. Гавазов

Потър: Очаква ни специална вечер

Мениджърът на Челси Греъм Потър сподели очакванията си за реванша от 1/8-финалите на Шампионска лига с Борусия Дортмунд (първият мач завърши с победа 1:0 за германския клуб).

"Ще бъде голям и вълнуващ мач, шанс да бъдем в топ 8 на Шампионска лига. Това ще бъде специална вечер. Мислим да бъдем позитивни и да се опитаме да спечелим срещата. Това е голямо предизвикателство за нас. Ние сме развълнувани от това събитие и очакваме с нетърпение началото му.

Разбира се, ние сме подложени на голямо напрежение, като се има предвид, че играем в плейофите на Шампионска лига и го приемаме. Мачът в Дортмунд бе специален и съм сигурен, че ще бъде така и на "Стамфорд Бридж" утре. Очакваме с нетърпение мача и възможността да се борим за следващия кръг.

Имахме няколко мача, в които можехме да отбележим повече от един гол и имаме нужда от същото представяне утре вечер. Играем с топ отбор, който е в добра позиция в лигата благодарение на победна серия. Момчетата са в добро състояние и са мотивирани. Искаме да направим всичко възможно, за да победим“, заяви Потър.

  Сподели
295