Анчелоти: Отсъствието на Бензема добави отговорност към всички


Н. Гавазов

 Анчелоти: Отсъствието на Бензема добави отговорност към всички

Старши -треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти сподели мнението си за представянето на отделни играчи на своя отбор след голямата победа над Селтик (5:1) в мача от 6-ия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

“Асенсио бе най-добрият днес. Той игра на върха на атаката и много добре си взаимодействаше с Валверде и Карвахал. Това трио се сработи чудесно. Асенсио има всички необходими качества, за да прави разликата. Той беше ефективен с топката в крака, но свърши много работа и без нея.

Нашите млади играчи? Те нямат граници. Те са добри, но имат всички шансове да станат още по-добри в много отношения. Родриго, Винисиус и Валверде са добре. Отсъствието на Бензема добави отговорност към всички, особено към нападателите. Момчетата поеха тази отговорност и се справиха", заяви Анчелоти.

Карим Бензема остана на пейката и влезе като резерва в 64-та минута на мача срещу Селтик. През първото полувреме Лука Модрич и Родриго реализираха дузпа, а след почивката точни удари на Марко Асенсио, Винисиус Жуниор и Федерико Валверде оформиха унищожителен резултат на таблото на Сантяго Бернабеу. Португалецът Жоао Фелипе в 84-ата минута вкара гола на престижа на шотландския тим.

  Сподели
356