Клоп: Това е реакцията, която исках да видя


Н. Гавазов

 Клоп: Това е реакцията, която исках да видя

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп похвали отбора си за реакцията му в мача от Шампионска лига срещу Наполи.

След като загубиха с 2:1 у дома от Лийдс миналия уикенд, Ливърпул успя да се изкупи в очите на своите фенове с победа с 2:0 над Наполи във вторник вечер.

Тази победа не позволи на "червените" да заемат първо място в своята група, но въпреки това Клоп е много доволен от своите възпитаници.

"Това е реакцията, която исках да видя. Всички се съгласихме, че трябва да реагираме и го направихме в много труден мач срещу много добър противник.

Никога не сме се съмнявали в нашите умения. Не мисля, че някой се е съмнявал в нашите умения, но проблемът е, че не демонстрирахме уменията си последователно.

Когато се защитавахме тази вечер, ние се защитавахме с всичко, което имахме. Бяхме наистина компактни и показахме желание да печелим дуелите.

Наполи е страхотна сила в момента и можеше да бъде изключително трудно за нас тази вечер, но момчетата изиграха много добър мач.

Повтарям, стабилността и последователността са това, от което се нуждаем. Ще вземем добрите неща от този мач, за да дадем битка на Тотнъм", заяви Клоп.

  Сподели
854