Виктория - Барселона: Без изненади


Н. Гавазов

Виктория - Барселона: Без изненади

Виктория - Барселона

Стадион: "Душан Арена", Пилзен

Дата: 02.11.2022 г.

Час: 22:00

Съдия: Раду Петреску (Румъния)

Виктория Пилзен посреща Барселона в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига. Подреждането в квартета стана ясно още в миналия кръг, така че последните срещи в група С са само за протокола.

Както се очакваше, Виктория се оказа донор в т.нар. "група на смъртта" и не успя минимално да се доближи до нивото на останалите съперници. Чехите загубиха и петте си мача, получиха 20 гола и вкараха само три попадения, с което заслужено завършват последни. Сега чешкият колектив ще може спокойно да се съсредоточи върху вътрешното първенство, където е лидер с 4 точки преднина пред най-близкия си преследвач и мач в резерв.

Каталунците разочароваха, като взеха само четири точки от пет мача и ще играят в Лига Европа през пролетта като трети в групата. Основната причина за провала на Барселона за втора поредна година са двубоите с Интер, в които "блаугранас" спечели само една точка. Хората на Шави могат да съжаляват и за гостуването на Байерн, защото играха по-добре от своите съперници, но не реализираха шансовете си, но това вече е история.

Виктория Пилзен не може да разчита на дисквалифицирания Джон Москера. Роналд Араухо и Серхи Роберто няма да помогнат на Барселона. Състоянието на Андреас Кристенсен, Ерик Гарсия и Мемфис Депай ще се оценява по-късно днес и ще се реши за тяхното участие непосредствено преди двубоя.

Напълно е възможно Шави да даде почивка на някои от основните играчи с оглед на тежкото гостуване на Валенсия през уикенда. Въпреки това, разликата в класите е толкова голяма, че Виктория няма шанс в този двубой, дори срещу резервите на Барселона. Победа на гостите с разлика от два гола изглежда напълно реална, а гол на Роберт Левандовски при негово участие е много вероятен.

Прогноза: Виктория - Барселона 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
395