Байерн - Интер: Италианците ще покорят Мюнхен


Н. Гавазов

Байерн - Интер: Италианците ще покорят Мюнхен

Байерн Мюнхен - Интер

Стадион: "Алианц", Мюнхен

Дата: 02.11.2022 г.

Час: 22:00

Съдия: Иван Кружляк (Словакия)

Байерн Мюнхен и Интер ще се изправят един срещу друг в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига. Интригата в т.нар. "група на смъртта" приключи в миналия кръг, когато стана ясно крайното подреждане на отборите - германският колектив е първи, а "нерадзурите" са втори. За това и тези последни срещи ще са само за протокола, но от друга страна въпросните двубои дават възможност за по-свободно мислене на почитателите на залозите, особено на онези, които харесат силните преживявания.

Байерн Мюнхен спечели и петте си мача дотук с общ резултат 16:2, осигурявайки си билет за плейофите в Шампионска лига още в третия кръг. В Бундеслигата баварците са в серия от три поредни победи и продължават да преследват лидера Унион, който има точка преднина.

Интер започна кампанията си с домакинска загуба от Байерн, но след това победи Виктория в Пилзен. Всъщност, основната причина "нерадзурите" да играят в следващата фаза на турнира са 4-те спечелени точки срещу Барселона. Миланци подобриха положението си и в Серия А, където постигнаха четири поредни победи и вече са 6-ти, на точка от четвъртия Рома.

Нойер, Мюлер и Зейн ще пропуснат срещата в състава на Байерн.

Старши- треньорът на Интер Симоне Индзаги няма да може да разчита в мача на контузения Марсело Брозович и на Ромелу Лукаку.

Отборите не са притиснати от отговорност за резултата, което насърчава откритата игра. Нападателните линии на отборите загряха преди лична среща в националния шампионат. Байерн вкара шест гола във вратата на Майнц, докато хората на Индзаги победиха Сампдория с 3:0. Препоръчваме "над 3.5 гола" за коефициент около 2.00.

Тези, които обичат да поемат рискове и да играят на високи коефициенти, могат да проучат опцията за залог "Победа на Интер" за коефициент от 6.85. Италианците спечелиха три от пет директни срещи срещу Байерн в Мюнхен, а баварците имат само една победа тук.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Интер 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
453