Всичко или нищо за аспирините


Н. Атанасов

Всичко или нищо за аспирините

Байер Леверкузен - Клуб Брюж
Стадион: "БайАрена“, Леверкузен
Дата: 01.11.2022 г.
Час: 19:45

Атлетико Мадрид и Байер Леверкузен изиграха интересен мач, но той остана без победител - 2:2. Това няма как да зарадва и "дюшекчиите", и "аспирините", тъй като и двата тима имаха нужда от пълния комплект от три точки. Така Порто и Брюж ще заемат първите две места в тази група B, докато Атлетико и Леверкузен ще спорят за третата позиция, която ще им осигури място в Лига Европа.

За да може играчите на Чаби Алонсо да продължат напред трябва да спечелят двубоя си или да завършат наравно, а в същото време Атлетико да не победи Порто като гост. При равен брой точки напред ще продължат "аспирините“, тъй като имат предимство пред испанския отбор в директните двубои.

Аут за Байер Леверкузен са Азмун, Инкапие и Виртц.

Клуб Брюж беше считан за абсолютен аутсайдер в своята група "В“ на Шампионската лига, но белгийският първенец развали сметките на Атлетико Мадрид, Порто и Байер Леверкузен. Играчите на Карл Хофкенс за първи път в своята история ще участват във фазата на директните елиминации в надпреварата.

В последния си двубой от турнира "синьо-черните“ бяха разбити от Порто с 0:4 у дома. Клуб Брюж има за какво да играе, тъй като ако финишира на 1-ото място в крайното класиране, по всяка вероятност ще може да се надява на по-лесно преодолим съперник на 1/8-финалите напролет.

С контузии за белгийците са Мата, Ритс и Олсен, а Одой, Ониедика и Сила са наказани.

Прогноза: Байер Леверкузен - Клуб Брюж 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Клуб Брюж (Карл Хофкенс)
 
Миньоле
   
Нуса
Мехеле
Боята
Майер
Нилсен
Баланта
Ванакен
Ланг
Хутла
Соуа
Хъдсън-Одой
Шик
Диаби
Бакер
Амири
Андрих
Фримпонг
Тапсоба
Тах
Косуну
   
Храдецки
 
Байер Леверкузен (Чаби Алонсо)

Обоснована прогноза: Байер Леверкузен - Клуб Брюж 2:1

  Сподели
393