Байерн вгорчи още повече вечерта на Барселона


FUTBOL-TV

Байерн вгорчи още повече вечерта на Барселона

Малко по-рано днес стана ясно, че Барселона отпада от Шампионска лига и на пролет ще си пробва късмета в Лига Европа. Не стига това, ами и каталунците инкасираха и поражение - 0:3 срещу гостуващия Байерн Мюнхен.

Още в 10-ата минта немците удариха своя съперник. Серж Гнабри даде невероятен извеждащ пас с външен фалц. Садио Мане надбяга с лекота Ектор Бейерин и се озова очи в очи с вратаря на Барса. Нападателят го преодоля с прецизен завършващ удар. Останаха леки съмнения за засада, но повторенията и ВАР категорично ги отрекоха.

В 31-ата минута интригата съвсем приключи. Рехавата защита на домакините се пропука, а баварците се оказаха в ситуацията трима срещу двама. Серж Гнабри изведе Чупо-Мотинг, който от малък ъгъл успя да промуши топката между краката на Тер Стеген за 2:0.

Малко преди почивката Мане пропусна да вкара нов гол. В следващата атака изглеждаше, че Левандовски е успял да си спечели дузпа, но след намесата на ВАР - такава не бе отсъдена.

През втората част Серж Гнабри прати топката във вратата на съперника, но и тук се стигна до намесата на видео-асистент реферите. В крайна сметка голът не бе зачетен. В самия край Бенжамен Павар оформи крайния резултат.

  Сподели
772