Атлетико ще вземе реванш от Леверкузен


Н. Атанасов

Атлетико ще вземе реванш от Леверкузен

Атлетико Мадрид – Байер Леверкузен
Стадион: "Сивитас Метрополитано“, Мадрид
Дата: 26.10.2022 г.
Час: 22:00

Атлетико Мадрид не успя да победи Брюж, като двата тима завършиха без голове. Срещата на "Уанда Метрополитано" беше интересна, като домакините очаквано създадоха доста положения. Две попадения на "дюшекчиите" бяха отменени поради засада, а в края на първото полувреме съдията отсъди дузпа, която след разглеждане отмени. Нападателите на Атлетико направиха доста пропуски, като с вина за това бе бившият страж на Ливърпул - Симон Миньоле, който бе на висота тази вечер.

Така класирането на Атлетико за следващата фаза е под сериозна въпросителна, като след четири мача "лос колочонерос“ са 3-ти и имат 4 точки, което е с две по-малко от Порто и с една повече от предстоящия съперник.

Наставникът на домакините Диего Симеоне не може да разчита единствено на Регилон.

Байер Леверкузен инкасира второ поредно поражение от Порто, този път с 0:3 у дома, и общо трето до момента в група "В“ на турнира. След само 6 минути игра резултатът бе открит. Вендерсон Галено бе точен за тима си, давайки аванс, а след почивката паднаха останалите голове. Мехди Тареми удвои в 53-ата, а Мехди Тареми в 64-ата оформи крайния резултат. Любопитно е да се отбележи, че и двата гола през втората част паднаха от дузпи.

По всичко личи, че целта пред хората на Чаби Алонсо ще е да успеят да завършат на 3-то място в крайното класиране, за да могат да играят напролет в Лига Европа, но това също изглежда трудно, тъй като "аспирините“ не могат да убедят до момента.

Аут за гостите са Паласиос, Виртц, Белараби, Азмун, Шик и Арангис.

Прогноза: Атлетико Мадрид – Байер Леверкузен 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байер Леверкузен (Чаби Алонсо)
 
Храдецки
   
Косуну
Тах
Тапсоба
Фримпонг
Демирбай
Андрих
Бакер
Диаби
Хложек
Адли
Гризман
Мората
Саул
Витцел
Кондогбия
Кореа
Рейнилдо
Хименес
Савич
Молина
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Байер Леверкузен 2:0

  Сподели
553