Клуб Брюж отново ще впечатли


Н. Атанасов

Клуб Брюж отново ще впечатли

Клуб Брюж – Порто
Стадион: "Ян Брейдел“, Брюж
Дата: 26.10.2022 г.
Час: 19:45

Клуб Брюж беше считан за абсолютен аутсайдер в своята група "В“ на Шампионската лига, но белгийският първенец развали сметките на Атлетико Мадрид, Порто и Байер Леверкузен. Играчите на Карл Хофкенс за първи път в своята история ще участват във фазата на директните елиминации в надпреварата.

В последния си двубой от турнира "синьо-черните“ удържаха 0:0 на гости на Атлетико Мадрид, като над всички бе опитният страж Симон Миньоле. Така Клуб Брюж има 10 точки и е на върха в групата.

Ритс и Мата са контузени, а Соуа е наказан.

Порто записа две поредни победи в групата, като и в двата случая "драконите“ се справиха с Байер Леверкузен съответно с 2:0 и 3:0. След само 6 минути игра резултатът бе открит. Вендерсон Галено бе точен за тима си, давайки аванс, а след почивката паднаха останалите голове. Мехди Тареми удвои в 53-ата, а Мехди Тареми в 64-ата оформи крайния резултат. Любопитно е да се отбележи, че и двата гола през втората част паднаха от дузпи.

Хората на Сержио Консенсао са 2-ри и имат 6 точки, с 4 по-малко от предстоящия опонент и с 2 повече спрямо Атлетико Мадрид.

Пепе е контузен, а Жоао Марио е наказан.

Прогноза: Клуб Брюж – Порто 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Порто (Сержио Консенсао)
 
Коща
   
Акино
Кардосо
Кармо
Сануси
Отавио
Урибе
Еущакио
Галено
Тареми
Еванилсон
Олсен
Хутла
Бюкенън
Ванакен
Ониедика
Нилсен
Мейер
Боята
Мехеле
Одой
   
Миньоле
 
Клуб Брюж (Карл Хофкенс)

Обоснована прогноза: Клуб Брюж - Порто 2:1

  Сподели
523