Раул: Сър Алекс знае как да спре Барселона


Н. Гавазов

Раул: Сър Алекс знае как да спре Барселона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън знае много добре какво трябва да направи, за да спре Барселона на финала в Шампионската лига, смята нападателят на Шалке 04 Раул. Бившият играч на Реал Мадрид се е изправял безброй пъти срещу каталунския гранд по време на своята 16-годишна кариера на „Бернабеу", където спечели най-престижната европейска клубна награда три пъти.

„Не мисля, че в този мач има фаворит. Не мога да кажа нищо за треньорите на Юнайтед и Барселона, защото те за наистина големи специалисти, а Сър Фъргюсън вече е легенда. Той знае добре какво трябва да направят играчите му, за да спечелят и съм сигурен, че вече има изграден план за това", заяви Раул пред журналисти.

„Двата отбора са много добре балансирани и те се познават много добре, защото играха на финал преди две години. Барселона играе много добре - това е ясно, но Юнайтед, които играха срещу Реал в миналото показаха, че могат да се конкурират с всеки един отбор срещу който се изправят. Ще бъде голям финал", допълва Раул.

 

  Сподели
73