Ливърпул с погром срещу Рейнджърс, резервата Салах чупи рекорди (видео)


В. Мухарски

Ливърпул с погром срещу Рейнджърс, резервата Салах чупи рекорди (видео)

Ливърпул записа категоричен успех с 7:1 като гости на Глазгоу Рейнджърс в среща от груповата фаза на Шампионска лига. Домакините стояха добре през първото полувреме, като дори поведоха в резултата. Скот Арфийлд откри резултата в 17-ата минута, завършвайки доста добра атака на своя тим и без да остави шансове на Алисон - 1:0.

Мърсисайдци изравниха само седем минути след това. Отбраната на домакините изпусна Фирмино, който засече с глава на близката греда центриране на Цимикас от корнер. Домакините определено могат да съжаляват, тъй като не реагираха добре при тази ситуация.

След почивката "червените" се разиграха. В 55-ата минута Роберто Фирмино направи пълен обрат с втория си гол в срещата. Джо Гомес центрира ниско много прецизно към Боби Фирмино, който засече в движение отблизо - 1:2. Фирмино се отчете и с асистенция при следващия гол, който беше дело на Дарвин Нунес. Последният бе заменен веднага след това от Мохамед Салах.

Полседваха три гола на Мо Салах във вратата на домакините. Като и трите бяха вкарани с лекота от Египетския крал. Това бе най-бързият хеттрик в историята на Шампионска лига. Освен това Салах стана най-резултатният футболист за английски отбор в историята на ШЛ. До края остана време и за Харви Елиът да запише името си сред голмайсторите. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1111