Гигс: Срещу Барселона излизаме като фаворити


Н. Гавазов

Гигс: Срещу Барселона излизаме като фаворити

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Райън Гигс определи класирането на своя отбор за финала на Шампионската лига, в който на 28 май ще се срещне с Барселона на стадион „Уембли", като голям успех. Ветеранът изрази надежда също така, че „червените дяволи" ще успеят да си отмъстят за поражението преди две години в Рим, когато на финала в същия турнир срещнаха отново каталунците.

„Три пъти за четири години да попаднеш на финал в Шампионската лига е наистина огромно постижение. Въобще, много е приятно, когато го направиш един път, а три пъти за толкова малко време си е голям успех", цитира Sky Sports думите на Гигс.

„Бяхме много разочаровани тогава, че точно на финала не показахме тази игра, която демонстрирахме в предишните си мачове от турнира. През настоящата кампания обаче се представяме добре и се надявам това да продължи и на „Уембли". Очевидно е, че за Барселона сезона е добър, но ако вземем само срещата в Лондон, то преимуществото ще бъде за нас, защото ще сме домакините на терена", допълва уелският полузащитник.

 

  Сподели
91