Интер - Барселона: И двата отбора ще вкарат


Н. Гавазов

Интер - Барселона: И двата отбора ще вкарат

Интер - Барселона

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 04.10.2022 г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Славко Винчич (Словения)

Интер ще посрещне Барселона в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Последният сблъсък между тези отбори бе преди три години тук и тогава каталунците измъкнаха победа с 2:1 в края на срещата. Сега "блаугранас" пристигат със същите намерения, но подобен резултат днес би бил пагубен за италианския колектив относно амбициите му в главния европейски клубен турнир, така че очакванията са здрава битка, която ще бъде истинско предизвикателство за почитателите на залозите.

Началото на сезона в представянето на Интер може да се нарече провал. Отборът безславно загуби на собствен терен от един от конкурентите за излизане от групата в Шампионска лига, а успехът на гости на Виктория по никакъв начин не компенсира поражението, защото по презумпция чехите ще са донори на точки за грандовете в квартета. Също така в първенството "нерадзурите" загубиха от всички сериозни съперници, които срещнаха по пътя си, като последният провал дойде през уикенда от Рома на този стадион. Така Интер се смъкна на девето място в таблицата за класиране на Серия А и някои вече искат оставката на Симоне Индзаги, който от своя страна продължава да чака завръщането на голмайстора на тима.

Барселона спечели пет от последните си шест срещи и загуби само един от 10-те си мача този сезон. Само Байерн се оказа твърде корав за каталунците, които вкарват много голове, а Роберт Левандовски започна да оправдава парите си. През уикенда "блаугранас" постигна много трудна победа на гости на Майорка, което се очакваше, но благодарение на този успех хората на Шави Ернандес оглавиха таблицата за класиране в Примера дивисион.

Главният кадрови проблем на Интер е отсъствието на Ромелу Лукаку, който така и не успя да се възстанови за мача с Барселона. Марсело Брозович също е аут за срещата. Гостите бяха покосени през тази международна пауза. На първо място, това е двойка Жул Кунде и Роналд Араухо, загубата на двама от най-силните централни защитници явно ще се отрази на гостите. Франки де Йонг и Мемфис Депай също биха били много полезни на отбора си, но няма да играят. Ектор Белерин е най-малката загуба на Барселона.

- Барселона  спечели четири от последните пет сблъсъка с Интер.

- Барселона  отбеляза два или повече гола в три от предходните четири срещи.

- Изминаха 12 години от победата на домакините на този терен.

Букмейкърите отдават своите предпочитания на испанския колектив, но според нас явно надценяват шансовете на гостите за успех. Кадровите загуби на Барселона са твърде сериозни, за да не бъдат отчетени. Каталунците играха откровено зле в първия мач след паузата, въпреки че постигнаха победа над слабия Майорка, а с Интер, въпреки всичките му проблеми, ще бъде много по-трудно и не е факт, че Барселона ще си тръгне без допуснат гол. За това според нас най-интересният залог тук е, че домакините няма да загубят, като и двата отбора ще вкарат гол.

Прогноза: Интер - Барселона 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Шави)
 
Тер Щеген
   
Балде
Кристенсен
Гарсия
Алонсо
Кеси
Бускетс
Педри
Рафиня
Левандовски
Дембеле
Мартинес
Джеко
Госенс
Чалханоглу
Аслани
Барела
Дъмфрис
Бастони
Ачерби
Шкриняр
   
Онана
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Барселона 1:1

  Сподели
561