Атлетико ще свали Клуб Брюж на земята


Н. Атанасов

Атлетико ще свали Клуб Брюж на земята

Клуб Брюж - Атлетико Мадрид
Стадион: "Ян Брейдел“, Брюж
Дата: 04.10.2022 г.
Час: 22:00

Клуб Брюж отново участва в Шампионската лига, след като "синьо-черните“ спечелиха за трети пореден сезон титлата в белгийското първенството. Клубът от едноименния град ще се опита да се представи по-добре от последното издание в надпреварата, когато завърши на последното място в групата.

Играчите на Карл Хофкенс започнаха с победа над Байер Леверкузен с 1:0, а в предишния кръг Брюж размаза Порто с 4:0 като гост. Така Брюж стана първият белгийски тим, който печели първите си два мача от групите на Шампионската лига, като "синьо-черните“ са лидер и имат пълен актив от 6 точки.

Мата, Ритс, Бюханан и Ланг са аут за домакините.

Атлетико Мадрид продължава да се надява, че най-после ще успее да спечели най-престижния клубен турнир. "Дюшекчиите“ три пъти са оставали в подножието на върха, губейки финали от Байерн Мюнхен и на два пъти от градския съперник Реал.

Всички очакват да видят дали треньорът Диего Симеоне ще съумее да държи толкова високо нивото на Атлетико. Аржентинецът започва своята 11-та година начело на мадридчани.

В първия мач Атлетико Мадрид се наложи драматично над гостуващия Порто с 2:1, но след това "лос колочонерос“ паднаха с 0:2 от Байер Леверкузен.

Регилон е единственият отсъстващ за Атлети.

Прогноза: Клуб Брюж - Атлетико Мадрид 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадирд (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Молина
Савич
Хименес
Рейнилдо
Витцел
Йоренте
Коке
Саул
Караско
Мората
Соуа
Хутла
Олсен
Ванакен
Ониедика
Нилсен
Собол
Сила
Мехеле
Одой
   
Миньоле
 
Клуб Брюж (Карл Хофкенс)

Обоснована прогноза: Клуб Брюж - Атлетико Мадирд 1:2

  Сподели
494