Росел: Моуриньо не ме интересува


Н. Гавазов

Росел: Моуриньо не ме интересува

Президентът на Барселона Сандро Росел, след края на полуфиналната среща-реванш от Шампионската лига срещу Реал Мадрид, не скри своето удоволствие от класирането на каталунците за финала на престижния евротурнир, а също така отказа да коментира наставника на „бланкосите" Жозе Моуриньо, който по-рано заяви, че арбитрите са твърде благосклонни към „блаугранас".

„Жозе Моурионьо не ме интересува. Мен ме вълнуват играчите, треньорите и запалянковците на Барселона, както и всичко онова, което е свързано с нашите успехи. Изключително щастлив съм, че нашите фенове се държаха абсолютно цивилизовано по отношение на мадридския клуб", заяви Росел след края на двубоя.

„Барселона в момента има най-добрите играчи в света, най-добрия треньор и всичко това, заедно с феновете прави едно голямо семейство. Финалният мач на „Уембли" ще бъде голямо събитие в нашата футболна история, но нека не забравяме и за работата ни в националния шампионат. А сега ние и онази част от Барселона, която симпатизира на отбора ни, ще преживее една наистина незабравима вечер", завършва президентът на каталунците.

 

  Сподели
90