Каранка: Ако спечелим, ще посветим победата на Моуриньо


Н. Гавазов

Каранка: Ако спечелим, ще посветим победата на Моуриньо

Помощник-треньорът на Реал Мадрид Айтор Каранка обеща, че дисквалификацията на Жозе Моуриньо няма да окаже никакво влияние на действията на неговите футболисти в срещата-реванш от полуфиналите на Шампионската лига, която ще се играе тази вечер на „Камп Ноу". Както е известно, в първият двубой преди седмица на „Бернабеу", португалският наставник на „белите" получи червен картон, след като влезе в полемика с главния съдия в мача Волфанг Щарк, който пък преди това изгони несправедливо Пепе за несъществуващо нарушение срещу Дани Алвеш.

„Ние сме длъжни да се отнасяме с нужното уважение към хората, които говорят, че играем защитно. Тази вечер ще стане ясно дали ще играем отбранително или не. Това зависи най-вече кой ще излезе на терена. Има различни стилове на игра, но най-важното е да достигнем до финал", цитира официалният сайт на УЕФА думите на Каранка.

„Нашият треньор ще бъде на трибуните, а на почивката също няма да бъде сред нас. Това не е проблем. Така беше и когато играхме срещу Оксер. Мисля, че ако някой преживява най-много този факт, това е самия Моуриньо. Но ако успеем да се класираме на финала, то победата ще бъде посветена на него - това е много важно за нас. Всички сме професионалисти и сме достатъчно зрели, за да се справим със ситуацията", допълва помощник-треньорът на Реал.

 

  Сподели
146