Гуардиола: Не може Реал да решава кой ще играе и кой няма да играе


Н. Гавазов

Гуардиола: Не може Реал да решава кой ще играе и кой няма да играе

Старши-треньорът на Барселона Пеп Гуардиола очаква с нетърпение втората полуфинална среща от Шампионската лига срещу Реал Мадрид, която ще се играе на „Камп Ноу" тази вечер и в същото време остана доволен от решението на УЕФА да не предприема санкции срещу играчи от неговия отбор, след като по-рано от Кралския клуб бяха подали жалба срещу Алвеш, Бускетс, Педро, Пинто, Кейта и Валдес за неспортсменско поведение.

Както е известно, въпреки многобройния доказателствен видеоматериал, който „белите" изпратиха в централата в Нион, жалбата им бе отхвърлена и наставника на „блаугранас" ще може да разчита на всички свои футболисти в двубоя тази вечер.

„В Барселона са на почит определени ценности и моите играчи са много добре подготвени в това отношение, така че обвиненията на Реал не отговарят на истината. Моуриньо беше тук и знае как се възпитават футболистите. Не може от Кралския клуб да решават кой ще играе и кой няма. Мисля, че решението на УЕФА е правилно", коментира за RNE Radio 3 Гуардиола.

 

  Сподели
84