Байерн излъга Барса за втората си победа в групата (видео)


FUTBOL-TV

Байерн излъга Барса за втората си победа в групата (видео)

Байерн Мюнхен се наложи с 2:0 срещу Барселона в мача от група "С" на Шампионска лига. Двубоят бе един от най-очакваните, като положения имаше и пред двете врати.

Барселона направи много сериозен пропуск в 9-ата минута, когато Гави подаде към Педри, който финтира Бенжамен Павар и бе на отлична позиция в наказателното поле на Байерн, но ударът му бе отразен от Мануел Нойер. След това последва центриране в наказателното поле на домакините, но топката дойде висока за Роберт Левандовски, който не успя да я натисне и я прати високо над напречната греда на вратата на Нойер. 

Байерн беше близо до попадение в 33-тата след удар на Марсел Забитцер, който също обаче не попадна в целта. Малко по-късно Мусиала проби отдясно и пусна пас в наказателното поле на Барселона, но там Мюлер и Мане се сблъскаха. 

Секунди след първия сигнал за тази част Рафиня стресна феновете на Байерн с удар с левия крак, който за малко да матира Нойер. 

Байерн нанесе своя удар в 50-ата, когато Ернандес се разписа с глава след центриране на Кимих от корнер. Ъгловият удар дойде след силен шут на Горетцка, който принуди Тер Стеген да избива.

Байерн Мюнхен удвои своята преднина срещу Барселона в 54-ата минута. Мусиала подаде към Лерой Сане, който проби през центъра, навлезе сам срещу Тер Стеген и пусна топката покрай него за 2:0. 

Мусиала направи сериозен пробив в 61-ата минута, след което стреля от границата на наказателното поле на Барселона, но встрани от левия страничен стълб на вратата на Тер Стеген. 

В 63-ата минута Педри бе изведен сам срещу Мануел Нойер. Педри преодоля и Нойер, но топката срещна десния страничен стълб на вратата на Байерн. 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
707