Интер се справи с Виктория Пилзен (видео)


FUTBOL-TV

Интер се справи с Виктория Пилзен (видео)

Интер постигна очаквана победа с 2:0 при гостуването на Виктория Пилзен в среща от група "С“ на Шампионска лига. Головете за "нерадзурите“ отбелязаха Един Джеко и Дензъл Дъмфрис.

Интер започна силно мача и Франческо Ачерби направи много сериозен пропуск в 17-ата минута. Само три минути по-късно логичното се случи и Хоакин Кореа асистира за попадението на Един Джеко.

Вратарят на Виктория Пилзен Станек се наложи да се намесва решаващо в 44-ата минута, когато отрази удар на Един Джеко. След това Хенрих Мхитарян стигна първи до избитата топка, но ударът му бе блокиран.

Интер започна активно и второто полувреме. След центриране в наказателното поле на Виктория, Робин Гозенс засече топката с глава, но Станек плонжира и спаси. След това при добавката Милан Шкриниар стреля, но ударът му бе блокиран и топката излезе в корнер.

Виктория Пилзен остана с човек по-малко, след като Павел Буча бе изгонен с директен червен картон в 61-ата минута след намесата на ВАР.

Интер удвои своята преднина в 70-ата минута, когато "нерадзурите“ организираха бърза контраатака. Един Джеко подаде към Дензъл Дъмфрис, който изскочи сам срещу вратаря на Виктория и не пропусна да вкара.

Интер вече има 3 точки, докато Виктория Пилзен след втората загуба в групата е с 0.

На 4 октомври Интер е домакин на Барселона, а Виктория Пилзен гостува на Байерн Мюнхен.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
240