Интер ще победи Виктория


Н. Гавазов

 Интер ще победи Виктория

Виктория - Интер

Стадион: "Досан Арена", Пилзен

Дата: 13.09.2022 г.

Час: 19:45

Съдия: Сандро Шрьоерер  (Нидерландия)

Виктория Пилзен ще бъде домакин на Интер в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Още при тегленето на жребия стана ясно, че тимът от Чехия е аутсайдер в т.нар. "група на смъртта", но от видеоматериали се видя ясно, че чехите спокойно приеха резултатите от жребия и имат намерение да се бият за своята чест. А това означава, че хората на Михал Билек са готови да объркат нечий сметки.

Чешкият шампион стигна до тук, преодолявайки ситото на квалификациите. Виктория заслужено се справи с ХИК, Шериф и Карабах, с което изпълни основната си задача да попадне в груповата фаза на Шампионска лига. Първият мач от груповата фаза обаче нямаше нищо общо с досегашните срещи - загуба с 5:1 на гости на Барселона и връщане в реалността. Иначе хората на Билек влизат в двубоя с пет победи, четири от които са във вътрешното първенство, където са лидери заедно със Славия Прага.

Интер започна кампанията си в Шампионска лига с домакинска загуба от Байерн Мюнхен, което поставя Симоне Индзаги под голям натиск. Основната грешка на "нерадзурите" в двубоя с баварците се оказа невъзможността да се реализират положенията за гол и лошата игра в защита. Що се отнася до вътрешното първенство, миланци много трудно победиха Торино през уикенда, а и като цяло нещата не са толкова добри - 4 победи и две загуби, което към момента осигурява 6-та позиция на миланци.

Домакините нямат кадрови проблеми. Буча и Холик имаха мускулни проблеми, но вчера стана ясно, че двамата са тренирали пълноценно и ще участват в двубоя. Лукаку все още се възстановява от травмата.

Виктория играе много силно у дома и хората на Билек нямат загуба тук през тази година. За това и очакваме домакините да дадат истинска битка на "нерадзурите", които ще сгрешат, ако подценят съперника си.

Въпреки това предлагаме знак "2", тъй като гостите разполагат с по-качествен състав и в крайна сметка това ще вземе превес по отношение на изхода на мача.

Прогноза: Виктория - Интер  1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Симоне Индзаги)
 
Онана
   
Шкриняр
Де Врей
Бастони
Дъмфрис
Барела
Брозович
Чалханоглу
Госенс
Лаутаро
Джеко
Чори
Москуера
Сикора
Копич
Буча
Калваш
Йемелка
Перника
Хежда
Холик
   
Станек
 
Виктория (Михал Билек)

Обоснована прогноза: Виктория - Интер 1:2

  Сподели
429