Конте: Тези дни са специални


Н. Гавазов

 Конте: Тези дни са специални

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте коментира победата с 2:0 над Марсилия в мач от първия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

"Тези дни са специални. Преди срещата си поговорихме с играчите, за да припомним каква работа свършихме през миналия сезон, какво жертвахме, за да стигнем дотук. Очаквахме труден мач. Марсилия е силен физически отбор с доста класа в състава си. През първото полувреме губехме много единоборства. Когато играеш срещу толкова агресивен отбор, трябва да умееш да задържаш топката. През второто полувреме се справихме по-добре. Марсилия е силен отбор и затова за нас е важно, че взехме трите точки и да започнем турнира добре. Трябва да трупаме увереност, все пак те нямаха загуба от началото на сезона.

Ришарлисон е в добра форма. Помня, когато подписа с нас и каза: "Нямам търпение да чуя химна на Шампионската лига". Когато играч каже подобно нещо, това означава, че има огромно желание и воля да играе в този турнир. След два дни трябва да играем с Манчестър Сити. Затова е важно да се възстановим добре. Те играха вчера, така че ще имат ден повече почивка. По мое мнение това е много важно", заяви Конте.

  Сподели
313