Меси разплака Моуриньо и компания (видео)


В. Мухарски

Меси разплака Моуриньо и компания (видео)

Барселона победи Реал Мадрид като гост с 2:0 в първия мач от полуфиналната фаза на турнира Шампионска лига. И двете попадения реализира звездата на Барса - Лео Меси. По този начин "каталунците" взеха стабилен аванс преди реванша на техния стадион.

Двубоят започна с лек натиск на домакините, но първата по-сериозна атака бе за "червено-сините". В 11-ата минута Давид Вийя отправи страхотен удар, който обаче мина много близо до напречната греда. В 25-ата минута Меси пусна към Чави, който веднага стреля опасно, но Икер Касиляс се справи с положението.

В 34-ата минута Пепе взаимодейства със Серхио Рамос, който обаче бе изпреварен от стража на гостите. В края на първата част Виктор Валдес спаси невероятен шут на Кристиано Роналдо, топката стигна до Месут Йозил, който опита добавка, но преди това бе прозвучал сигнал  на съдията за засада. След последния съдийски сигнал, за край на полувремето, се получиха неприятни сцени на терена, след които червен картон получи резервния страж на Барса Хосе Пинто.

След почивката ситуацията за Жозе Моуриньо и компания се влоши. В 60-ата минута Пепе получи директен червен картон, а преди това официално предупреждение получи Серхио Рамос, което ще е причина за защитника да пропусне реванша. Наставникът на Реал също бе изгонен от рефера. Специалния догледа срещата извън пределите на треньорската скамейка.

Давид Вийя отново направи сериозен пропуск пред вратата на Белия балет. В 73-ата минута Роналдо от фаул прати топката в аут. Така се стигна до 76-ата минута, когато Афелай преодоля Марсело и подаде към Лео Меси, който се разписа за 1:0. "Каталунците" продължиха с натиска и това даде резултат. Три минути преди края на срещата, отново Лео Меси прати топката в мрежата на Касиляс, оформяйки крайното 2:0 за Барселона.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
145