Сър Алекс: Срещу Шалке съм подготвил различни варианти


Н. Гавазов

Сър Алекс: Срещу Шалке съм подготвил различни варианти

Пред мениджъра на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън стои сложната дилема относно избора на състава преди пътешествието до Лондон в неделя, където „червените дяволи" ще се изправят срещу отбора воден от Арсен Венгер. Шотландският специалист се надява на пропусналия снощният двубой срещу Шалке 04 българин Димитър Бербатов и на добрата форма на Нани, който влезе като резерва в мача на немска земя, както и на Скоулс и Андерсон, които бяха на скамейката на резервите в Гелзенкирхен.

„Странно е, че върховата форма на Гигс продължава толкова дълго. Може би на някой му се струва, че на 37 години при него ще започнат да се появяват някакви слабости. Но аз не виждам никакви доказателства за това", цитира официалният сайт на Юнайтед думите на Сър Алекс.

„Райън няма да играе в неделя. Може би ще вземе участие в мача следващата сряда, но именно така е нужно да действаме спрямо него. Когато е свеж, той дава всичко най-добро от себе си", продължава шотландският специалист.

„За реванша с Шалке имам различни варианти, защото тогава ще може да играе Нани, но игровата форма на Валенсия показа, защо снощи именно той бе титуляр. Антонио бе просто невероятен. Разполагам още със Скоулс и Андерсон и в момента наистина имам избор, което няма как да не ме радва", допълва Сър Алекс.

 

  Сподели
80