Шест гола. три дузпи и четири червени картона - Лудогорец аут от Шампионска лига (видео)


FUTBOL-TV

Шест гола. три дузпи и четири червени картона - Лудогорец аут от Шампионска лига (видео)

Лудогорец приключи с участието си в Шампионска лига. Разградчани инкасираха поражение с 2:4 при визитата си на Динамо Загреб. В първата среща разградчани също загубиха - 1:2 на българска земя. Така Лудогорец няма да има възможност да влезе в групите на турнира, а ще играе плейоф за груповата фаза на Лига Европа.

Иначе днешният мач ще се запомни с трите дузпи и четирите червени картона. Домакините поведоха в 12-ата минута с гол на Йосип Дрмич. Доминик Янков пък бе изгонен в 17-ата минута и това направи задачата на Лудогорец изключително трудна.  Десет минути след това Мислав Оршич вкара от дузпа, а в 44-ата минута отново той бе точен  и направи резултата 3:0. В добавеното време Десподов вкара красив гол и намали на 1:3. Веднага след почивката дузпа имаше и за Лудогорец, а Десподов бе точен от бялата точка.

В 73-ата Лудогорец остана с девет човека на терена, след като, обръщайки се Рик Джонатан удари в лицето играч на Динамо и получи втори жълт картон. 

В 84-ата минута бе свирена трета дузпа в срещата, след като Жан Карничник задържа Мислав Оршич в наказателното поле. Зад топката застана Бруно Петкович, който вкара за 4:2. Реферът се допита до ВАР и дори даде още един червен картон при нарушението на Жан Карничник. Малко по-късно съдията показа четвърти червен картон към човек от щаба на българския тим - тийм мениджъра Николай Кирчев. В крайна сметка Лудогорец отпада от ШЛ.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
722