Гуардиола нападна Моуриньо


Н. Гавазов

Гуардиола нападна Моуриньо

Часове преди третото Ел Класико, очевидно е, че напрежението в лагерите на двата отбора продължава да расте и след като вчера наставника на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че Барселона не е най-добрия отбор и обвини Гуардиола в постоянно критикуване на съдиите, последва незабавен отговор от страна на старши-треньора на каталунците, който отрече отправените обвинения и от своя страна обвини португалският специалист в стремеж към медийна известност.

„Не съм искал изобщо да се оправдавам със съдията след финала за купата на Краля. Загубихме и това са фактите. Поздравявам Реал Мадрид за спечеления трофей, защото те заслужено ни победиха. Никога не съм се оправдавал със съдията", заяви Гуардиола пред РNE Radio 4.

„Най-важното е да ги отстраним от полуфиналите на Шампионската лига. Извън терена обаче се признавам за победен. Той е шибаният бос в залата за пресконференции и шибаният господар на медийните манипулации. Знам, че никога няма да стигна неговото ниво, но това не е моята игра и цел", допълва наставника на Барселона.

 

  Сподели
78