Моци: Лудогорец трябва да играе умно


Н. Гавазов

 Моци: Лудогорец трябва да играе умно

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци коментира предстоящия реванш от третия предварителен кръг на Шампионска лига с Динамо Загреб, който ще се проведе във вторник (9 август) от 21:00 часа българско време.

"Отборът трябва да играе умно и според мен, ако момчетата направят същия мач като в Разград, аз вярвам, че можем да се класираме напред. Те ни биха в първия мач в Разград, значи са били по-добре от нас тогава. Не очаквам нищо повече от нашите момчета, само да играят по същия начин като в Разград.

Изпуснахме много голове в първата среща и затова казвам, че искам момчетата да играят по същия начин, защото съм сигурен, че този малшанс, който имахме, няма да продължи много. Знаем как е в Загреб, но и знаем как да победим там. Времето минава и двата отбора се промениха доста. Този мач няма нищо общо с предишните. Сигурен съм, че ние имаме добри, качествени футболисти. Ако си мислим, че тези момчета, които имаме, не могат да заместят другите, нямаше да направим трансфер.

Селекцията на Лудогорец продължава. Не търсим да вземем футболисти на всяка цена, а търсим качествени футболисти, които искат да са част от Лудогорец“, заяви Моци от летището във Варна.

Напомняме, че разградчани загубиха първата среща с 2:1.

  Сподели
255