10 от Лудогорец си свършиха работата в Дъблин и продължават напред в ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

10 от Лудогорец си свършиха работата в Дъблин и продължават напред в ШЛ (видео)

Лудогорец се класира за 3-ия предварителен кръг на Шампионска лига. Разградчани загубиха с 1:2 като гости на Шамрок Роувърс. Благодарение на победата си с 3:0 в Разград преди седмица, Лудогорец се класира напред, а техният опонент отпада и ще продължи участието си в Лига Европа.

В 21-ата минута  Аарън Грийн даде аванс на тима си и надежда на феновете по трибуните.  В 51-ата минута Лудогорец остана с човек по-малко след червен картон на Кафумана Мануел Шоу. Така домакините погледнаха още по-смело към вратата на българите.  В 66-ата минута Ричи Тауъл падна в наказателното поле след контакт с играч на разградчани, но дузпа нямаше, а нападателят получи жълт картон за симулация.

В 88-ата минута защитата на Лудогорец не реагира добре и резервата Емаку овладя, след което разстреля Падт от близка дистанция. И точно когато всичко очакваха третия гол за домакините, Лудогорец организира добра атака, която бе завършена от Каули Оливейра, с което той сложи точка на спора, вкарвайки така важния гол за българските шампиони.

В следващия кръг Лудогорец ще премери сили с Динамо Загреб.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
444