Стилиян Петров и Роби Кийн ще са специални гости за Шамрок Роувърс - Лудогорец


FUTBOL-TV

Стилиян Петров и Роби Кийн ще са специални гости за Шамрок Роувърс - Лудогорец

Легендите на футболна България и футболна Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат специални гости на втората среща от квалификациите в Шампионската лига между Шамрок Роувърс и Лудогорец, съобщиха домакините във Facebook.

Двамата са поканени от клуба от Дъблин в знак на уважение за приноса им към футбола в двете страни и като лица на най-популярната игра, но също така и за забележителните им кариери в английската Висша лига. Петров вече дори се видя с отбора на Лудогорец, като си направи снимка с Кирил Десподов.

"Легендите на България и Ирландия Стилиян Петров и Роби Кийн ще бъдат сред публиката на Тала тази нощ. Ложата 1899 ще бъде отворена за членове на клуба и гости на мача от 18.30 часа днес. Очакваме обичайната приятелска атмосфера", написаха от Шамрок Роувърс и допълват менюто от кетъринга, който са осигурили, включващ задължително наливна и бутилирана бира и топла храна.

Шамрок Роувърс и Лудогорец влизат във втория мач с резултат 3:0 за българския шампион преди седмица. Началото в Дъблин е 22.00 часа.

  Сподели
282