Лудогорец с единия крак в следващата фаза на ШЛ (видео)


FUTBOL-TV

Лудогорец с единия крак в следващата фаза на ШЛ (видео)

Лудогорец победи с класическото 3:0 Шамрок Роувърс в първи мач втория квалификационен кръг на Шампионската лига. По този начин разградчани взеха стабилен аванс преди реванша. Българските шампиони стигнаха до успеха с две попадения на Пиерос Сотириу преди почивката и късен гол на резервата Игор Тиаго.

При първия гол Сисиньо проби по десния фланг и върна назад към Доминик Янков, който центрира в наказателното поле и за кипърския голмайстор не беше проблем да прати топката с глава в мрежата на "детелините"!.

Десет минути след това падна и втория гол. Добър пробив на Каули отдясно изостри атака на Лудогорец, след което последва удар на Рик, който бе спрян на голлинията от футболист на гостите. Там обаче дебнеше Сотириу, който без да се бави удвои. Малко след това той нацели и греда.

В края на мача гол вкара и Игор Тиаго. Кирил Десподов центрира към Спас Делев, който нанесе удар към вратата, но стражът на гостите успя да спаси с крак. Топката обаче бе овладяна от Игор Тиаго около точката на дузпата, бразилецът не се посвени да стреля и с мощен шут направи резултата 3:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
384